Ενδιαφέροντα άρθρα

 • Η θεραπεία της προστατίτιδας συνταγογραφείται από ουρολόγο μετά από εξέταση, λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο και τη μορφή της φλεγμονής, τη φύση και τη σοβαρότητα των κλινικών εκδηλώσεων, την ηλικία του ασθενούς και την παρουσία συνοδών παθολογιών. Εάν εμφανιστούν σημάδια, θα πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια και να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε την προστατίτιδα στους άνδρες;
  22 Ιανουάριος 2024
 • Ποια συμπτώματα και σημεία προστατίτιδας εμφανίζονται στην οξεία πορεία της νόσου και πώς προχωρά η παθολογία στη χρόνια μορφή; Επίσης, είναι δυνατόν η νόσος να είναι ασυμπτωματική;
  13 Ιανουάριος 2024
 • Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν πώς εκδηλώνεται η προστατίτιδα για να συμβουλευτούν έγκαιρα έναν γιατρό και να μην προχωρήσουν την ασθένεια. Μιλάμε για τα πρώτα σημάδια φλεγμονής του προστάτη, γενικά σημάδια της νόσου και τα συμπτώματά της. Πώς να διαγνώσετε και να θεραπεύσετε την προστατίτιδα.
  5 Ιανουάριος 2024
 • Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας στους άνδρες αποτελούν τη βάση για την ανάρρωση. Όλες οι θεραπείες για τη θεραπεία της προστατίτιδας βασίζονται σε αυτές.
  28 Δεκέμβριος 2023
 • Η χρόνια προστατίτιδα είναι μια από τις πιο συχνές παθήσεις της ανδρικής οικείας περιοχής. Δυστυχώς, η επίπτωση αυξάνεται κάθε χρόνο. Πώς να αναγνωρίσετε τη χρόνια προστατίτιδα στα αρχικά στάδια και να ξεκινήσετε έγκαιρα τη θεραπεία; Συνέχισε να διαβάζεις.
  13 Σεπτέμβριος 2022
 • Πώς να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την προστατίτιδα; Ανασκόπηση φαρμάκων για τη θεραπεία της νόσου.
  22 Αύγουστος 2022
 • Γιατί εμφανίζεται η προστατίτιδα και πώς εκδηλώνεται στους άνδρες: τα κύρια αίτια και τα συμπτώματα της φλεγμονής του προστάτη. Γενικές οδηγίες θεραπείας για τη νόσο.
  8 Αύγουστος 2022
 • Στο άρθρο θα αναλύσουμε τις αιτίες και τους προδιαθεσικούς παράγοντες ανάπτυξης, τα κύρια συμπτώματα και σημάδια εκδήλωσης μιας ανδρικής νόσου που ονομάζεται προστατίτιδα, καθώς και μεθόδους θεραπείας σε οξείες και χρόνιες μορφές και προληπτικά μέτρα.
  8 Αύγουστος 2022
 • Η προστατίτιδα είναι μια ασθένεια που περιμένει κάθε τρίτος άνδρας. Αυτό οφείλεται σε αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία. Για να καταλάβουμε πώς να θεραπεύουμε την προστατίτιδα στο σπίτι, ας εξοικειωθούμε με τα συμπτώματα και τις αιτίες αυτής της παθολογίας.
  8 Αύγουστος 2022
 • Η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία που εμφανίζεται στον προστάτη. Με βάση την επιρροή, εξετάστε ποιοι παράγοντες μπορούν να σχηματίσουν προστατίτιδα, ποια σημεία υποδηλώνουν την παρουσία παθολογίας και πώς να διαγνώσετε και να αντιμετωπίσετε την ασθένεια.
  8 Αύγουστος 2022